Cursus viscoach

Dinsdag, 5 maart 2019

Heb je altijd al met het idee rondgelopen om de jeugd te helpen met het vissen als vrijwilliger bij H.S.V. De Rietvoorn in Doetinchem, dan is er nu de mogelijkheid om een cursus viscoach te volgen.

Deze cursus is gratis voor vrijwilligers van hengelsportverenigingen. De cursus biedt u een basis voor:

•omgaan met kinderen
•kennis van vistechniek en de biologie van vis en water
•vaardigheden op het gebied van vistechniek
•het organiseren van het ‘Vissen voor kids’ programma

Sportvisserij Nederland organiseert samen met de Hengelsport Federatie Midden Nederland op een doordeweekse avond een cursus VIScoach op het kantoor van de Federatie in Westervoort.
Deze cursus gaat plaatsvinden op dinsdag avond 18 maart. Aanvang 19.00 uur.
Mocht je vragen en/ of interesse hebben dan wordt u verzocht om een e-mail te sturen naar jeugdrietvoorn@gmail.com
Aanmelden kan tot 1 maart. De cursus kan alleen doorgaan als
er voldoende aanmeldingen zijn. je verneemt kort na 1 maart of de cursus definitief door gaat.

Voor meer informatie klik hier.

Met vriendelijke groet,
Ron Menting